Veel gestelde vragen

U kunt zowel via onze website als telefonisch bestellen bij DeVoetbalwinkel.com. Selecteer het door u gewenste product en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Vervolgens dient u een aantal gegevens in te vullen, waaronder uw adresgegevens. Daarbij kunt u ervoor kiezen als klant in te loggen of als ''gast''. Wanneer u zich als klant aanmeldt, kunt u een account maken, zodat het bij een eventuele volgende bestelling makkelijk is om in te loggen. De volgende stap in het bestelproces is het kiezen van de verzendmethode. Alle bestellingen worden met een track- en tracecode verzonden.
De verzendkosten bij DeVoetbalwinkel.com zijn standaard € 5,95. Vanaf 30 kg is de verzending gratis.
U kunt betalen met uw eigen bank met iDEAL, Bancontact of via overschrijving betalen.
Wanneer u via iDEAL betaalt, wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Wanneer u via overschrijving betaalt, wordt de bestelling in behandeling genomen zodra de overschrijving voldaan is. Na het kiezen van de betaalmethode dient u alleen nog de algemene voorwaarden van DeVoetbalwinkel.com te accepteren en wordt u vervolgens doorgeleid naar onze betaalpagina. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u bovendien een bevestigingsmail.

U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven aan onze klantenservice. Deze is te bereiken van Maandag – Vrijdag (9:00- 17:00).
+31 497-388482
Wanneer u de bestelling telefonisch door wilt geven, dient u de daarvoor benodigde adresgegevens te verstrekken aan een van onze medewerkers van de klantenservice. Wij voeren vervolgens uw bestelling en gegevens in. Bovendien dient u aan te geven welke betaalmethode u prefereert. Na het het doorvoeren van uw bestelling door onze klantenservice, krijgt u een bevestigingse-mail en een e-mail waarin de instructies staan om het bedrag over te maken. Zodra u uw order betaald heeft, wordt uw order in behandeling genomen.