Terugbetaal- en retourneringsbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft daarna nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten van de retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Recht van ontbinding

Indien u gebruik maakt van het recht van ontbinding (voorheen herroepingsrecht), kunt u het product met alle meegeleverde toebehoren retourneren. Om gebruik te maken van dit recht vult u hieronder ons digitale retourformulier in. Als u dit opslaat kunt u vervolgens een kopie e-mailen naar info@devoetbalwinkel.com en een uitgeprint exemplaar bij uw retourzending voegen. Dan kunnen wij uw verzoek het beste in behandeling nemen.

Retourprocedure

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. De gemaakte verzendkosten kunnen wij niet restitueren. In het geval van een fout van onze kant bij uw bestelling zijn de kosten van de retourzending dan ook voor onze rekening. In alle andere gevallen dient de klant de verzendkosten van de retourzending zelf te betalen. 

Terugsturen

Wij kunnen aantoonbaar gebruikte artikelen (bijvoorbeeld veldbelijning of gebruikte voetballen) helaas niet accepteren. Ook maatwerk en gepersonaliseerde artikelen kunt u niet retour sturen. Uw retourproducten moeten in een deugdelijke verpakking teruggestuurd worden. Vaak is de verpakking waar u het in ontvangen heeft daarvoor geschikt. Indien wij het product ontvangen met niet door u gemelde beschadiging ontvangt u, naast de verzendkosten, alleen de restwaarde van het product terug. 

Retourformulier (PDF)