Waar op letten bij aanschaf van een voetbaldoel?

De voetbaldoelen van DeVoetbalwinkel.com:

  • Extra dik aluminium profiel van 3 mm
  • Doelen zijn volledig gelast
  • Naar binnen geplaatste, gelaste netbeugels
  • Stalen net ogen..
  • Duurzaam
  • En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een nieuw voetbaldoel

Profiel dikte

Let bij de goals die je zoekt vooral op profiel dikte(de dikte van het materiaal waar mee word gewerkt) hier word veelal 2- of 3 mm materiaal voor gebruikt. De voetbaldoelen van DeVoetbalwinkel.com zijn allemaal voorzien van een profieldikte van 3mm. Hierdoor zijn deze doelen en stuk duurzamer.

Doelen gelast of geschroefd

Een schroefdoel is vaak iets goedkoper geprijsd omdat er veelal minder transportkosten mee gemoeid zijn. Helaas moet vaak het doel zelf nog in elkaar gezet worden. Ook hebben verplaatsbare doelen veel te leiden van het verplaatsen van de doelen bij trainingen en wedstrijden. De schroefverbindingen zijn niet zo stabiel als een gelast doel.

Alle doelen van DeVoetbalwinkel.com worden gelast en zonder extra transportkosten verzonden.

P-Beugels en Netbeugels

Vaak zijn doelen voorzien van P-beugels, al dan niet los of gelast. Doelen met een P-beugel zijn meestal niet stapelbaar. DeVoetbalwinkel.com levert zijn doelen met naar binnen geplaatste en gelaste netbeugels. Hierdoor wordt het net beter ondersteund en komt het ook de stabiliteit en duurzaamheid van het doel ten goede. Tevens zijn hierdoor de doelen stapelbaar wat bij transport en opslag veel ruimte bespaard.

Nethaken of net ogen

Meeste doelen zijn uitgerust met kunststof nethaken, ieder jaar levert dit weer problemen op als bij de club weer haken kwijt zijn of door de invloed van het weer de haken afbreken, deze dienen dan weer vervangen te worden met de daarbij behorende kosten.

De doelen van DeVoetbalwinkel.com zijn uitgerust met stalen net ogen waar het net doormiddel van een koord bevestigd word. Dus geen kapotte kunststof nethaken meer.  

Zelfs je net gaat langer mee, door de kracht van de bal die in het doel gaat slijt het net op de plekken waar het aan de nethaak bevestigd is. Dit is met het koord niet het geval. Ook als er kinderen in het doel klimmen, zal het koord kapot gaan maar niet het net. Dit is dus veel duurzamer.