Soorten net bevestigingen

Soorten net bevestigingen

Om optimaal gebruik te maken van een voetbaldoel is de bevestiging van het doelnet van groot belang. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

1.Nethaken
Nethaken worden in een opening in het doelprofiel in het voetbaldoel geplaatst. Vervolgens kan het net eenvoudig worden vastgemaakt achter de verschillende nethaken. Wanneer de nethaken aan vervaning toe zijn is dit geen probleem; ze kunnen per stuk besteld worden.


2. Netstrip
In het doelprofiel is een uitsparing gemaakt waar de netstrip eenvoudig ingeklikt kan worden. Het doelnet is vervolgens eenvoudig in de netstrip te bevestigen door het net achter de uitsparingen te bevestigen.


3. Gefreesde netbevestiging
Bij een gefreesde netbevestiging is de bevestiging van het doelnet in het doelprofiel zelf gemaakt, dit wordt enkel toegepast op vaste doelen. Dit wordt in de fabriek gedaan door middel van een frees die de vorm in het aluminium maakt. Deze manier van netbevestiging zorgt ervoor dat het doelnet volledig in het doelprofiel geïntegreerd zit. Dit zorgt voor een stijlvolle en strakke afwerking. Het doelnet doelnet hangt hierdoor strak in het doel.

Vragen over de netbevestigingen? Voor advies voor het bevestigen van de doelnetten of andere vragen kun je ons bellen +31 497-388482 of mailen info@devoetbalwinkel.com.We staan je graag te woord!

cropped-logo_Devoetbalwinkel_vrijstaand