Veilgheid & Privacy

DeVoetbalwinkel.com gaat uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Uw gegevens worden beschermd opgeslagen en worden nergens anders voor gebruikt dan voor de verdere afhandeling van uw bestelling. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht en zullen dus ook niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden waarvoor u niet expliciet toestemming hebt gegeven. Uw telefoonnummer zal uitsluitend gebruikt worden voor eventuele vragen omtrent uw bestelling.

Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief geeft u toestemming om uw gegevens op te slaan. In de nieuwsbrief ontvangt u nieuws over DeVoetbalwinkel.com alsmede commerciële berichten. Indien u dit niet op prijst stelt kunt u zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief via infodevoetbalwinkel.com

Gebruikers van onze website en webshop hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien. Hiervoor neemt u met bovenstaand e-mailadres contact met ons op. Desgewenst kunt u ons verzoeken om onjuiste of achterhaalde gegevens aan te passen.

Bestellingen worden geplaatst via een veilige en gecodeerde SSL-verbinding. Deze garandeert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens niet in de handen van derden terecht komen.

Meer informatie over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen kunt u lezen in de algemene voorwaarden.

Merken

Eigen productie

Aluminium doelen uit eigen productie
Ideal betalingen

Ideal

Veilig betalen via uw eigen bank
 

Klantenservice

Tel: +31 497-388482