Belijnen met de Kalkwagen van VV Netersel

Geplaatst op 12 May 2016
Belijnen met de Kalkwagen van VV Netersel

Afgelopen week hebben we een kalkwagen geleverd aan Bart Alemans, de lijnentrekker van VV Netersel. Op donderdag 1 december zijn we met onze kalkwagen naar VV Netersel gegaan, om uit te leggen hoe het is om met onze kalkwagen te belijnen.

belijningswagen

Na een kleine ‘’ochtend cursus’’ aan uitleg over hoe het belijnen met de kalkwagen in zijn werk gaat zijn we al snel begonnen met belijnen. Met een smile op zijn gezicht waren de eerste lijnen een feit. Er viel duidelijk een last van Bart zijn schouders. Hij vertelde ons dat hij in het verleden veel moeite moest doen om een veld te belijnen en daar ooit wel eens uren aan kwijt raakte. Nu wilde hij zelf graag eens kijken wat de Easyliner allemaal in zijn mars had. Hij was niet te stoppen en had binnen een kwartier al een half veld belijnd. Mooi om te zien hoe een vrijwilliger, met het hart op de juiste plek, zoveel plezier kan hebben in het belijnen.

Nadat Bart zelf kon ervaren hoe het is om met de Easyliner te belijnen, hebben we ook  laten zien hoe belangrijk het onderhoud aan de kalkwagen is. Alles valt en staat gewoon met het goed bijhouden van de kalkwagen. Zet je de kalkwagen meteen weg zonder hem even schoon te maken, of door te laten spoelen, dan heb je na een tijdje dat we langs moeten komen voor reparatie. Daarom vinden we het belangrijk dat we dit ook bij elke vereniging duidelijk maken aan de betreffende vrijwilliger.

Bart is duidelijk geïnstrueerd en staat te poppelen om weer te gaan beginnen met het belijnen van de velden van VV Netersel. Een nieuwe kalkwagen is en blijft een investering voor een vereniging, maar is tegelijkertijd wel een kwalitatieve investering voor in de toekomst. We zijn blij om te zien dat iemand zoals Bart het plezier weer terug heeft gevonden in het belijnen door middel van de nieuwe kalkwagen. Wij wensen Bart en VV Netersel veel succes met de Easyliner kalkwagen en dit zal zeker gaan lukken in combinatie met witterwit belijningsverf!

Komt dit verhaal bekend voor? Of toevallig ook al een tijdje opzoek naar nieuwe kalk of naar een nieuwe kalkwagen? We zijn altijd te bereiken via infodevoetbalwinkel.com.

gepubliceerd in Voetbal Materiaal
Merken

Eigen productie

Aluminium doelen uit eigen productie
Ideal betalingen

Ideal

Veilig betalen via uw eigen bank
 

Klantenservice

Tel: +31 497-388482