Laatste nieuws

DeVoetbalwinkel.com maakt zijn eigen voetbalgoals. Onze doelen worden gemaakt van hoogwaardig aluminium of staal dat voldoet aan de strenge eisen die het moderne voetbal met zich meebrengt.

Lees verder...

Afgelopen week hebben we een kalkwagen geleverd aan Bart Alemans, de lijnentrekker van VV Netersel. Op donderdag 1 december zijn we met onze kalkwagen naar VV Netersel gegaan, om uit te leggen hoe het is om met onze kalkwagen te belijnen.

Lees verder...

De voetbaldoelen van DeVoetbalwinkel.com:

  • Extra dik aluminium profiel van 3 mm
  • Doelen zijn volledig gelast
  • Naar binnen geplaatste, gelaste netbeugels
  • Stalen net ogen..
  • Duurzaam
  • En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Lees verder...

Tags : Voetbaldoelen,

Vorige week waren we in Venlo om de hoofdprijs van onze winactie uit te reiken: een aluminium voetbaldoel uit eigen productie. De gelukkige winnares was Nicole Jacobs, die meedeed namens haar twee zoons: Jeremy (12) en Youri (15). Beide jongens staan al 4 jaar bij FCV-Venlo (FC 't Ven Venlo) onder de lat. 

Lees verder...

Heb je een voetbaldoel gekocht of er zelf eentje gemaakt? Dan kan het wel eens lastig zijn om het juiste formaat en materiaal doelnet te vinden. Wij hebben de meest gestelde vragen even voor je op een rijtje gezet en beantwoord.

Lees verder...

Tags : doelnet, meten,
2015-10-14 11:20:25

Vrouwenvoetbal of damesvoetbal?

Toen we aan het bedenken waren of we ‘ons blog’ of onze blog’ mogen zeggen (antwoord: het mag allebei), vroegen we ons ineens af: is het nu vrouwenvoetbal of damesvoetbal?

Lees verder...

2015-10-14 11:20:00

WK vrouwenvoetbal 2015

Van 6 juni tot en met 5 juli vindt in Canada het WK Vrouwenvoetbal plaats. Het is voor de zevende keer dat er een voetbal-WK voor vrouwen wordt georganiseerd. De Oranje Leeuwinnen (12e op de FIFA-ranglijst) zijn ingedeeld in poule A samen met gastland Canada (8), China (16) en Nieuw-Zeeland (17)

Lees verder...

Merken

Eigen productie

Aluminium doelen uit eigen productie
Ideal betalingen

Ideal

Veilig betalen via uw eigen bank
 

Klantenservice

Tel: +31 497-388482